Täältä löydät reseptejä leivonnaisista johon voit käyttää tuotteitamme.

Hampurilaisresepti

4 hengelle

Kastike

I dl ranskankermaa

2 rkl Granholmin sinappia

0,5 dl Granholmin kurkkusalaattia

2 rkl majoneesia

2 rkl BBQ-kastiketta

Sekoita ensin kastikkeen ainekset keskenään.

Pihvit

400 g jauhelihaa

1 kananmuna

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, valkosipulimaustetta

Sekoita kananmuna ja mausteet (mausta oman maun mukaan) jauhelihan joukkoon.

Cheddarjuustzoviipale

Paista/grillaa pihvit. Kun olet kääntänyt pihvit, aseta cheddarjuustoviipale päälle, jotta juusto ehtii sulaa hiukan pihvin paistuessa loppuun.

Paistettu pekoni

Muut lisäkkeet

Hampurilaissämpylä

Jäävuorisalaatti

Tomaatti

Grillaa hampurilaissämpylät nopeasti ja kokoa hampurilaisesi sen jälkeen. Kastiketta leivälle, seuraavaksi salaatti, pihvi, pekoni ja vähän kastiketta ja lopuksi sämpylän kansi täytteiden päälle.
Nauti!

 

 

Tyrnijuustokakku

Pohja:

200 g Digestivekeksejä

100 g voita tai margariinia

Täyte:

375 g tuorejuustoa

75 g créme fraiche

1 dl sokeria

1/2 dl vehnäjauhoa

1/2 vaniljatanko

2 kpl kananmunaa

70 g Granholm'sin Tyrnimehua 

Hyytelö:

2 purkkia Granholms'in Tyrnihyytelöä

Tee näin:

Laita keksit sekä huoneenlämpöinen voi tehosekoittimeen. Laita leivinpaperi vuoan pohjalle ja kaada keksi-voi seos vuokaan, tasoittele. Laita kylmään 1-2 tuntia.

Valmista sillä aikaa täyte. Sekoita tuorejuusto ja créme fraiche sileäksi. Lisää kananmuna kerrallaan, ja sitten loput täyteaineksista. sekoita sileäksi.

Kaada täyte vuokaan ja paista 125 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Lämmitä tyrnihyytelöä kattilassa. Kun hyytelö on juoksevaa (ei saa olla liian lämmintä) sen voi kaataa jäähtyneen juustokakun päälle. Anna hyytelön jäähtyä ennen tarjoilua. Parhaan lopputuloksen saat jos kakku laitetaan kylmään vielä 4-5 tunniksi.

 

Kääretorttu

3 kpl kananmunaa

1,5 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoa

0,5 dl perunajauhoa

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Granholms'in Tomaattimarmeladia tai

Granholms'in Omenahilloa

Tee näin:

Seikoita kananmunat ja sokeri kouhkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhoon  perunajauho sekä leivontajauhe ja lisää se kananmuna- sokeri seokseen, sekoita varoen. Kaada taikina pellille jossa leivinpaperi. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia. 

Laita toinen leivinpaperi työpenkille ja ripottele sokeria päälle. Käännä paistettu kääretorttu sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Levitä hilloa pohjan päälle ja kääri. Viipaloi ja tarjoile kahvin kanssa.

 

Murokakku

3 kkp vehnäjauhoa

1 kkp sokeria

3 tl leivinjauhetta

150 g margariinia tai voita

1 kpl vispattua kananmunaa

Täyte:

Granholms'in Omenahilloa

Tee näin:

Sekoita margariini ja sokeri. Lisää vehnäjauho johon on lisätty leivinjauhe.  viimeiseksi lisäät kananmunat. Levitä taikina (säästä vähän) voideltuun piirakkavuokaan.Levitä hillo taikinan päälle ja laita vielä säästetty murotaikina kakun päälle. Paista uunissa noin 15-20 minuuttia 175 asteessa.

 

Omenamuusikakku

4-5 dl vehnäjauhoa

3 dl sokeria

3 dl maitoa

1 dl Granholms'in Omenahilloa

2 tl inkivääriä

2 tl neilikkaa

2 tl ruokasoodaa

150 g sulatettua margariinia tai voita

Tee näin:

Sekoita kaikki ainekset ja kaada voideltuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin tunnin.

 

Marmeladineliöt

150 g margariinia tai voita

2 dl sokeria

2 kpl kananmunaa

kuori ja mehu 1 appelsiinista ja 1/2 sitruunasta

3 1/2 dl vehnäjauhoa

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Granholms'in Tomaattimarmeladia

Mantelilastuja

Tee näin:

Sekoita margariini ja sokeri kunnes se on valkoista ja kuohkeaa. Lisää kananmunat yksi kerrallaan sekä raastettu kuori appelsiinista ja sitruunasta. Lisää leivinjauhe sekoitettuna vehnäjauhoon taikinaseokseen. Lisää hedelmämehu. Kaada taikina voideltuun peltiin (n. 20 x 30 cm). Paista uunissa 250 asteessa 8-10 minuuttia. Anna kakku jäähtyä. Levitä marmeladi ja ripottele lopuksi mantelilastut päälle.

 

Kahvipöydän pikahyvää

n. 15 palaa

225 g margariinia tai voita

3 kpl kananmunaa

3 dl sokeria

4 dl vehnäjauhoa

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 dl tuorepuristettua appelsiinimehua

Täyte ja lisukkeet:

kidesokeria

Granholms'in hilloa (valitse itse oman maun mukaan)

Tee näin:

Sulata voi ja anna jäähtyä. Levitä leivinpaperi uunipeltiin. Vatkaa kananmunat vaahdoksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista kunnes taikina on kuohkea ja ilmava. Lisää jäähtynyt voisula. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri yhteen ja lisää seos taikinaa appelsiinimehun kanssa. Levitä taikina uunipeltiin. Paista 250 asteessa noin 6-8 minuttia kunnes kakku saa hienon värin.

Kun kakku on valmis ripottele sokeria puoleen osaan. Jaa kakku kahteen osaan ja anna jäähtyä. Levitä hillo siihen osaa joka on ilman sokeria. Laita toinen osa päälle. Leikkaa kakku neliöksi.

 

Juomia

 

Happy Crow

0,5 dl Granholms'in Variksenmarjamehua

1,25 dl Ginger Ale

0,25 dl Appelsiinimehua

 

Energy Crow

0,5 dl Granholms'in Variksenmarjamehua

0,5 dl energiajuomaa

1 dl Sprite

 

Cola Crow

0,5 dl Granholms'in Variksenmarjamehua

0,5 dl Coca-Cola

1 dl Sprite

 

Apple Crow

0,5 dl Granholms'in Variksenmarjamehua

0,5 dl Omenalimsaa

1 dl Omenasiideriä