Tranbärsgelé 210 g
Produktbeskrivning
Tranbärsgelén tillverkas av inhemska bär och innehåller inga konserveringsmedel. Produkten innehåller 50 % bär och den totala sockerhalten, inklusive bärets eget socker, är 40 g/100 g gelé. Tranbärsgeléen passar utmärkt till vilt, men även till kyckling och nötkött. En öppnad burk kan förvaras i kylskåp i ca 4 veckor.
Tranbärsgelén fick 1:a pris för Årets Livsmedelsprodukt i Österbotten i Foodia Awards 2006.
Tillverkningsämnen: Tranbär 40%, socker, vatten, pektin. Totalsockerhalt 39g/100g. Totalbärhalt 40g/100g. Utan konserveringsmedel.
Näringsinnehåll Per 100 g:
Energi: 794 kJ / 190 kcal
Fett: 0,3 g
• varav mättade fettsyror: <0,1 g
Kolhydrater: 45 g
• varav sockerarter: 45 g
Fiber: 2,5 g
Protein: 0,2 g
Salt: 0 g